Kolping Hotel****

Alsópáhok / Maďarsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Novinka
  • Wellness s termálními bazény

Ubytování

Hotelový komplex se nachází v městečku Alsópáhok, v překrásně udržované zahradě, jen 1 km od Hévízu. Je určen především pro rodiny s dětmi.
Nabízí ubytování v hotelových pokojích a rodinných apartmánech. V každém typu ubytování k dispozici vybavení pro dítě dle věku: dětská postýlka nebo přistýlka, nočník, sedátko na WC, stolička k umyvadlu, dětské zásuvky, mikrovlnná trouba.

2 lůžkové pokoje – možnost 1 přistýlky pro dítě, v letním období klimatizace, koupelna se sprchou a WC, fén, župan pro dospělé, SAT-TV, trezor, Wi-Fi zdarma, telefon, mini-bar. Min. obsazenost: 2 dosp. osoby nebo 2 dosp. osoby + 1 dítě.

Apartmány pro 4 osoby – 1x ložnice se 2 oddělenými lůžky (90x 200 cm), 1x dětský pokoj s palandami pro 2 děti a lůžkem pro 1 dítě (max. 3 děti do výšky 160 cm), kuchyňka, v letním období klimatizace, koupelna se sprchou, WC, fén, župan pro dospělé, SAT-TV, trezor, Wi-Fi zdarma, telefon, mini-bar. Min. obsazenost: 2 dosp. osoby + 2 děti.

Apartmány pro 6 osob – 1x ložnice se 2 oddělenými lůžky (90x 200 cm), 2x dětský pokoj s palandami pro 2 děti a lůžkem pro 1 dítě (max. 4 děti do výšky 160 cm), kuchyňka, v letním období klimatizace, koupelna se sprchou, WC, fén, župan pro dospělé, SAT-TV, trezor, Wi-Fi zdarma, telefon, mini-bar. Min. obsazenost: 2 dosp. osoby + 4 děti nebo 4 dosp. osoby + 2 děti nebo 3 dosp. osoby + 3 děti.

BIO apartmány pro 6 – 8 osob
Dům o rozloze 82 m² je ideální volbou pro velké a vícegenerační rodiny a skupiny přátel. Ve třech ložnicích je 6 lůžek a sedací souprava, možnost až dvou přistýlek, jídelní kout se sporákem, mikrovlnnou troubou, umyvadlem, lednicí, kávovarem a nádobím, 2x koupelna se sprchou a vanou, WC, fén, župan pro dospělé, SAT-TV v jídelně, trezor, Wi-Fi zdarma, telefon, terasa. Níže uvedená cena je za pronájem apartmánu při obsazení 1 – 6 osobami, 7. a 8. osoba je za příplatek bez ohledu na věk osob.


Hotelové služby

Restaurace k podávání jídel formou bufetu, kavárna, letní terasa, recepce, trezor na recepci, obchod se suvenýry, místnost na společenské a karetní hry, dětský koutek, dětské hřiště, animační programy, Wi-Fi zdarma v celém hotelovém komplexu, parkování zdarma, za poplatek půjčovna jízdních kol.


Wellness

K dispozici tiché wellness centrum určené pouze pro dospělé (vnitřní termální sedací bazén 37 °C, vnitřní plavecký bazén, relaxační lehátka, svět sauny – finská sauna, infra sauna, parní kabina, zážitková sprcha). Aqualand je zážitkem nejen pro děti (vnitřní zážitkový bazén s ohřívanou vodou – vodní trysky, protiproud, vodopád, vnitřní a venkovní whirlpool, vnitřní a venkovní dětský bazén, venkovní zážitkový bazén s ohřívanou vodou – vodní kanál, tobogán). Sauny pro rodiny, solná jeskyně. Fitness, kadeřnický salón, kosmetický salón, manikúra, pedikúra. Možnost léčebných a wellness masáží za poplatek.

Alsópáhok - Kolping Hotel****

AKCE 5 = 4 (4.11. – 22.12.)

(AKCE se vztahují na všechny kategorie ubytování, u bio apartmánů je podmínkou dokoupení polopenze.)

Alsópáhok - Kolping Hotel**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Alsópáhok


Maďarsko - Alsópáhok - Kolping Hotel****